ÖĞRETMENLERİN SENE SONU İŞ VE İŞLEMLERİ

30.05.2023 248

Senesonu İşlemleri ve Okul Yönetimine Teslim Edilmesi Gereken Evraklar

E okulda  yapılacaklar

1.Her ders için 2 adet sınav notu girilecek ve öğrencinin ortalaması kontrol edilecek.

2.Sınava girmeyen öğrenciler raporlu, izinliyse yeniden sınav yapılacak. Notu e-okula aktarılacak. Özrü yoksa devamsızlık yapan öğrencinin  sınav notu ''G'' olarak e-okula aktarılır.

3.Ders ve etkinliklere katılım notları girilecek.(Haftalık ders saati ikiden fazla olan derslerde "3 adet", haftalık ders saati iki ve daha az olan dersler için "2 adet" not girişi yapılacaktır.)

4.Öğrenci ürün dosyası notu (Görsel sanatlar dersi için), verilen not fişlerinin kontrolünü yapıp teslimi.

5.Davranış notları sınıf rehber öğretmenleri tarafından girilecek.

6.Öğrencinin okuduğu tüm kitaplar sınıf rehber öğretmenleri tarafından e-okula girilecek.

7.E-okulda karne öğretmen görüşü kısmı sınıf rehber öğretmenleri tarafından doldurulacak.(Kopyala-yapıştır yöntemiyle değil öğrenciye özel ifadeler yer almalıdır!)

Yıl Sonu  İdareye  Teslim Edilecek Evrak Raporlar-Tutanaklar

8.Sosyal kulüp yıl sonu raporu(Tüm sosyal kulübü olan öğretmenler için)

9.Rehberlik yıl sonu raporu(Sınıf Rehber Öğretmenleri için)

10.Sosyal Etkinlikler (Tamamladı ) işaretlenecek.(NOT: Sürekli devamsız öğrenciler için bu bölüm ''Tamamlamadı''olarak işaretlenecek.

11.Şube Öğretmenler Kurulu Sene Sonu Toplantı tutanakları teslim edilecek. (Öğrencilerin tek tek değerlendirildiği çizelge de eklenecek)

12.Sınıf  Defterleri kontrol edilerek, kazanım ve yoklama kısımları doldurulmuş ve imzalanmış olarak teslim edilecek.

13.Ders kesim raporları her ders için hazırlanacak ve teslim edilecek.

14.Yazılı kağıtları 1. Dönem ve 2. Dönem teslim tutanağı düzenlenerek teslim edilecek.

15. Ders içi etkinliklere katılım puan çizelgeleri teslim edilecek

16. Proje ödevi değerlendirme puan çizelgeleri teslim edilecek

17.Yıl sonu zümre toplantı  tutanakları teslim edilecek

18.Nöbet defterinde, taşıma ve yemek dosyasında imza eksiklikleri  tamamlanacak,