Kelleci Ortaokulu

Vizyon: İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak ,girdisini aldığı çevrenin ihtiyaçlarını dikkate alan bir yaklaşım.

Misyon: Her çocuğa, iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri ve alışkanlıkları kazandırmak, ATATÜRK ilkeleri doğrultusunda milli ahlak anlayışına uygun çağın teknolojik gereklerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 15.35
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kelleciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KELLECİ MAH. 199 CAD. DENIZLI BABADAĞ KELLECI ORTAOKULU BLOK NO: 18 BABADAĞ / DENİZLİ

Yerleşim Yeri - Kelleci mahallesindedir

Ulaşım Ulaşım Babadağ-Denizli minibüsleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il : 16 km (köy yolu) ilçe : 9 km (köy yolu)