FEN LİSELERİNE ZİYARET ETTİK

8. Sınıf öğrencilerimizle Merkezi sınav hazırlık sürecinde mesleki rehberlik kapsamında Aydem Fen Lisesi ve Erbakır Fen Lisesi'ne ziyaret ettik.

20.05.2022 388

Haziran ayında yapılacak Merkezi sınav için çalışmalarına devam eden öğrencilerimiz Aydem Fen Lisesi ve Erbakır Fenlisesi gezisi ile motivasyonlarını yükseltirken, okul hakkında hem kapsamlı bilgi edindiler hem de yerinde görerek okulu tanıma imkanı da buldular. Okulun tanıtım gruplarından; tavan-taban puanları, dersler hakkında kapsamlı bilgiler, sosyal aktiviteler gibi birçok bilgi edindiler.

Fen lisesi öğrencilerinin sınava hazırlanma ve tercih sürecini dinleyen öğrencilerimiz, onların sınava hazırlık döneminde yaşadığı stres ve stres yönetimi, çalışma sistemleri hakkında da bilgi sahibi olarak özgüven ve istekleri konusunda olumlu kazanımlarla gezimiz keyifli bir şekilde tamamlandı.

Fen lisesi okul yöneticilerine bu etkinlikte bize olan ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Gezi fotoğraflarımız için tıklayınız.