ETWINNING PROJEMİZ E-DERGİSİ YAYIMDA

17.06.2021 795

Mollaahmetler Ortaokulu ve Kelleci Ortaokulu ortaklığıyla yürüttüğümüz "SPACE TRAVELERS" adlı eTwinning projemizin e-dergisi ile karşınızdayız. Sizlerin de bildiği gibi eTwinning projesi, önceden belirlenmiş bir konu hakkında Avrupa Birliği'ne bağlı iki veya daha fazla okul arasında gerçekleştirilen bir proje ortaklığıdır ve eTwinning çalışmaları internet ve diğer bilişim teknolojileri kullanılarak işbirliği içerisinde, ortak hareket edilerek yapılmaktadır.

Peki Neden Space Travelers?

Şimdiki Dünya'nın çocuklarının yakın gelecekte Uzay'ın yolcuları olabileceğinin farkındayız. Bu yaklaşımla, öğrencilerin uzay araştırmaları hakkında  çalışma yapmalarını, gözlem yapmalarını ve bilgi sahibi olmalarını sağlayan bir proje oluşturmak istiyoruz. Ayrıca bu proje, öğrencilerimiz için işbirlikçi öğrenme, proje tabanlı öğrenme ve İngilizce'yi gerçek yaşam durumlarında kullanma fırsatı yaratacaktır.

Proje yürütücüleri Ferişte-Mehmet SERDAROĞLU başta olmak üzere emek veren tüm öğrenci ve öğretmelerimize teşekkür ederiz.

E dergi için tıklayınız.